16.07.2012

Final "furtunos" la Bacau Streetball Challenge

Editia a doua Bacau Streetball Challenge a avut un final furtunos, atat la propriu cat si la figurat. Asta deoarece spiritele s-au incins in ziua de duminica, la meciurile eliminatorii, iar pe de alta parte, ultimul cos al finalei de la OPEN a coincis cu primul fulger al unei furtuni care s-a lasat cu pagube in Bacau. Astfel, premierea castigatorilor a avut loc in amfiteatrul Colegiului Ferdinand I.

Marele premiu - voucherul pentru concursul international de streetball de la Praga - a fost adjudecat de
Pensionarii Asigurati (Bucuresti), care au reusit sa isi apere trofeul castigat anul trecut la Bacau. Finala au jucat-o tot cu Bob's Squad (Bucuresti), ca in 2011, echipa care s-a clasat si in anul acesta pe locul 2. Pe locul 3 s-au clasat Sacalii (Bucuresti), cei care au invins in finala mica singura echipa bacauana ajunsa in semifinale - Noroc.


La categoria OPEN Mix, o premiera in Romania, s-a impus Bob's Squad (Bucuresti), in varianta mixta. Pe pozitia secunda s-au clasat Choco cu Fistic (Brasov) iar pe locul 3 - Niblurile Chinezesti (Bucuresti).
Nici la JUNIOR castigatorii din 2011 n-au putut fi detronati. Astfel, focsanenii de la Fantastic Four au luat medalia de aur. Au avut de furca insa cu cei de la CSM Husi, meciul avand nevoie de prelungiri. Pe locul 3 s-au clasat cei de la Noobs, de altfel singurii bacauani care au aurcat pe podium.
Capitanul echipei Bob's Squad, Bogdan Amariucai a castigat si concursurile individuale de 3 puncte si 2 ball. Din pacate, furtuna abatuta asupra orasului ne-a pus in imposibilitatea de a mai organiza concursul de slamdunk. Ramanem insa cu demonstratia de slam facuta sambata seara.
In perioada urmatoare, pe situl competitiei si pe pagina de facebook vom pune la dispozitie o galerie foto si video cu cele mai frumoase momente ale competitiei, la care s-au inscris anul acesta nu mai putin de 46 de echipe din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin