16.02.2012

Situatia deszapezirilor in oras

Primăria municipiului Bacău continuă acțiunile de deszăpezire, cu tot pesonalul din subordine, circa 60 de utilaje și 30 de deținuți de la Penitenciarul din Bacău.

În ultimele 24 de ore s-a intervenit pe străzile I.S.Sturdza, V. Alecsandri, Războieni, Milcov, Mihai Viteazul, Oituz, I.G.Destelnica, Cuza Vodă, Păcii, G. Bacovia, Banca Națională, Bucium, Nordului, Depoului, cartierul CFR, Digul Bârnat, Hatman Berescu, Călugăreni, Aprodu Purice, pe unele dintre aceste străzi intervențiile continuând și în această seară. Totodată, se are în vedere degajarea de zăpadă a parcărilor publice, pentru a permite accesul autoturismelor, Piața Centrală, Piața Revoluției, străzile adiacente.

Dificultăți sunt la intervenția pe străzile înguste, cu mașini parcate pe ambele sensuri de mers. Dificultăți
se înregistrează și în ceea privește depozitarea zăpezii, până acum fiind cărate din oraș circa 1300 – 1400 de mașini de mare tonaj, în locațiile Insula de Agrement, Pepiniera Gherăiești, în spatele magazinului Selgros (teren privat), zona Izvoare, zona DN 11, Sala Sporturilor (teren privat), în prezent depozitându-se pe un teren aparținând Unității de Parașutiști, în zona DN 11.

În ceea ce privește trotuarele, Primaria reaminteste utilizatorilor de spații comerciale că au obligația de a le curăța de zăpadă, în acest sens find trimise de către Poliția Locală circa 600 de înștiințări. Pentru abateri de la prevederile legale, Poliția Locală a aplicat, până acum, 16 amenzi, în cuantum de 5.400 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin