26.05.2011

Coincidenta! Organizatorii au castigat locul 1

Mare comedie a fost la concursul majoretelor de anul acesta de la Arena Mall. In primul rand exista nedumerirea cum la un concurs pot participa si organizatorii, mai exact Colegiul de Comunicatii N.V. Karpen (PTTR) Intamplator au luat si locul 1. (locul nu-l comentez pentru ca daca asa a hotarat juriul, pai insemna ca stie juriul cine-i cel mai bun). Bun, trecem peste acest moment jenant.....

Al doilea moment jenant a fost sonorizarea. Si nu ma refer la faptul ca se auzea distorsionat si incet,  ci ca anumite echipe au fost dezavantajate. Personal avusesem niste banuieli si am facut o mica ancheta. Am luat colajele echipelor sabotate si le-am ascultat pe alte sisteme audio performante. Se auzeau ok. Chiar si organizatoarea a recunoscut  ca pe calculatorul lor, la probe,  se auzea bine. Dar la mall aproape ca nu s-a auzit nimic. Calculul e simplu: Cine a castigat anul trecut locul 1? Alecsandri! Ce coincidenta. Intamplator sunt in domeniu si ma pricep la sunet si aparatura. Ceea ce spun se poate verifica si o pot demonstra. Cand te bagi la organizat, pai vii cu sunet puternic, pentru a putea acoperi si publicul si defectele colajelor.

Alt moment stanjenitor a fost cand un liceu a lansat doua tunuri de conffeti si au ramas materialele aruncate pe jos. Se putea continua fara probleme. Dar organizatorii au ales sa faca pauza pana aparea cineva ca prin minune sa mature ringul. Treaba era simpla: Ori le interziceai majoretelor sa folosesesca acele conffeti ori cand le-ai vazut cu ele, pregeteai din timp serviciul de curatenie. Sincer, daca le faceai putin vant cu o mapa din dotare, acelor conffeti de pe jos, dispareau pe loc....dar a trebuit sa mai astepte lumea...


Per ansamblu, sunt dezamagit de nivelul tuturor echipelor, aceasta nemaifiind vina organizatorilor ci a majoretelor si a coordonatorilor, acolo unde este cazul. Anul trecut chiar mi-a placut si am trait cu speranta ca anul acesta va fi o imbunatatire. N-a fost sa fie. Va spun si din culise, cam toata lumea a avut ceva de obiectat.  Nelamuriri am si cu regulamentul, daca e voie sa participe si baieti, deoarece mai aparea cate un baietas si mai ridica o majoreta, cand in mod normal ar fi ca ele sa faca programul, daca tot sunt majorete. Nici pe parte de ingrijire in caz de accidente nu am vazut nimic. Dar probabil aceste probleme sunt doar in imaginatia mea.

Cum spuneam: 

Locul 1: Colegiul Tehnic de Comunicatii "N.V. Karpen" Bacau (PTTR)
Locul 2: Colegiul Economic "Ion Ghica" din Bacau
Locul 3: Colegiul "Grigore Moisil" din Onesti

 In continuare, pana primesc injuraturile de rigoare, ca doar nu am cum sa am eu dreptate,  admirati pozele (macar ele au iesit bine)

10 comentarii:

  1. daca tu crezi ca prestatia majoretelor de anul acesta a fost un jalnnica atuncii de ce nu vii tu sa stai sa muncestii in sala pana numai poti?..in regulament nu este scrie ca este interzis sa fii ajutata de vreun"baietas"..si ce vina au cele de la ion ghica ca au trebuit sa faca pauza dupa ele..ele si-au facut dansul si atat...si scuze dar dacaa nu vezii cand cade lumea pe jos lla piramidee si se impiedica si uita ce au de facuttt clarr e o mare coincidenta ca au castigat ele...iar pt alecsandrii felicitarii ca au dansat fara muzica dar aia nu este coregrafie de majorete..atat am avut de zis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred, sunt sigur! Eu am muncit in sali de sport si practic sportul de mic, de aceia mi-am si permis sa-mi dau cu parerea. Daca doream sa fiu majoreta, fii sigura ca munceam, nu veneam sa ma fac de ras.

    Argumentarea cu baietii nu e completa, nu am zis ca nu e voie, ci doar ca asteptam sa-mi trimita si mie cineva regulamentul.
    Scrie, scrie, dar unde?

    Vina apartine doar pe jumatete celor de la Ghica, deoarece nu au facut pe ascuns "mizeria". Putea fi orice liceu, sau toate echipele putea folosi conffeti. Ideea era ca organizatorii nu erau pregatiti, desi vazusera tunurile. Iar pentru spectatori nu este placut sa astepti degeaba.


    Iar Alecsandriul a facut o mare gresela, nu bv lor. Trebuia sa se opreasca pentru ca nu avea conditii de desfasurare, nu se auzea muzica. Au fost dragute si fair-play si au continuat. Daca se opreau se anula concursul.....asa ca ziceti bogdaproste...ca oricum la anul se termina smecheria...

    iar in concluzie, se vede in filmearea de pe Ghidul Bacaului cum locul 1 se impiedica si nu reuseste sa urce.....

    RăspundețiȘtergere
  3. ok..dar asa dupa tine caree trebuia sa fie clasamentul daca tot zici ca toate echipele is cam varza si ca de la anul se termina smecheria?

    RăspundețiȘtergere
  4. aha ok..deci in concluzie dupa tine care ar trebuii sa fie clasamentull daca toate majoretele sunt varza?

    RăspundețiȘtergere
  5. cine dracu te crezi de tot critici atat trebuia sa dansezi tu, sa vesi cat de greu e si de organizare la fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am dansat enorm la viata mea si am organizat evenimente de zece ori mai grele decat acesta. Asa ca....succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  7. oricumm superr tareee titlul:))adica pana meaa cum sa cazii pe joss si sa iei si locul 1:)):))hai oleacaa

    RăspundețiȘtergere
  8. nu era interzis sa folosim confetti ...si nu inteleg ce vrei sa zici prin "au facut pe ascuns mizeria" chiar nu o fost pe ascuns...ci pe fata..:P..au fost oprite celelalte licee sa nu foloseasca confetti??..scrie undeva ca numai cei de la ghica au voie??...tu gandesti cand scrii cv??...daca celelalte nu au vrut sau din simplu motiv ca nu leau trecut prin cap sa foloseasca confetti asta e partea a 2a...si app..nu cred ca esti tu in masura sa comentezi din moment ce nicio majoreta nu a comentat despre confetii sau mai stiu eu ce...Teai plictisit atat de mult ??..ai asteptat atat de mult sa se curete pe jos???...vaii...dar puteai pur si simplu sa pleci..cat despre locul 1 nu am ce sa comentez..ai dreptate ...juriul stie cel mai bine..si faza cu baietii din moment ce nu era in regulamet fara baieti..dc sa nu ii bagam si pe ei???....sa stii ca o majoreta nu inseamna sa vii si sa te batzai pe "scena" trebuie sa faci si scheme...:P..iar despre fetele de la alecsandri puteau pur si simplu sa nu mai danseze daca tot atat vad ca esti de partea lor si comentezi..daca ele aveau ceva se opreau din dans si gata...acum nu trebuie sa comentezi in numele tuturor...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. auzi tu asta nu mai comenta de alecsandri ca asa este muzica lor...si la arlekin era tot la fel de incet..asa ca inainte sa deschizi gura informeazate..:P..o sati prinda bn

    RăspundețiȘtergere
  10. auzi tu asta care dansezi prost si scrii prost. In afara de greselile gramaticale, nici nu cunosti sensul cuvintelor. "Tot la fel" insemna identic, iar la Arlekin s-a auzit muzica, nu deloc precum la mall.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin