27.09.2010

Club Privilege Bacau - in curand

In luna noiembrie a acestui an, se va deschide un nou club in Bacau. Stiam de peste un an despre planurile de deschidere, iar acum sunt pe ultima suta de metri."Luxury  Privilege Club" promite ca va fi un nou concept pe piata cluburilor si va avea alaturi branduri celebre (Chivas Regal, Davidoff). Din discutiile purtate cu managerii clubului am inteles ca linia de sunet  va fi de la Martin-Audio, finisaje de exceptie, gen tapet "catifea", firma de securitate de la Bucuresti. Am vizitat locatia iar in momentul de fata se lucreaza. Clubul este structurat pe doua etaje, dar zona principala este cea de la intrare.Pe margine vor fi canapele si vor mai fi doua baruri. S-a precizat ca bugetul este asigurat pe un an de zile si vor veni artisti internationali. Locatie este pe strada I.L.Caragiale, cladirea Di-Livio. (in partea dreapta cum intri dinspre centru pe podul de la Serbanesti )

Tot in viitorul apropiat vor mai deschide inca un club, dar  de vara, cu piscina. Voi mai reveni cu detalii si cine va veni la deschidere.

Locatia "Luxury  Privilege Club"

14 comentarii:

  1. Cred ca ti-au zis prietenii tai despre mine si despre blogul meu.As dori sa facem un schimb de linkuri, daca esti de acord.
    Cu respect.
    plecatdeacasa.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. acolo e strada I.L. Caragiale. Vadu Bistritei incepe la autogara si se termina la fosta curte de apel (intersectia Miorita cu St. cel Mare).

    RăspundețiȘtergere
  3. un numar de contact de la viitorul club ..?manager sau patron ..? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. am nevoie de un numar de contact de la club ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  5. tare-s curios cum va fi. Inima sa mai revii cu detalii!

    RăspundețiȘtergere
  6. da, asteptam sa vedem ce iese, din ce invitati are la lansare, since...........ma asteptam la ceva mai bun, dar se poarta la cluburile de la noi, din pacate nimeni nu trece mai departe de aspect si de bauturi, dar totul sta in managementul clubului si ceea ce vrea sa faca te termen lung, avem un exemplu elocvent....Kremlin, sa deschis, a inchis toate celalalte cluburi din Bacau si apoi ........moare incet si igur, vine alt club care.......moare si acesta in viitorul apropiat , de ce? nimeni nu vede nevoia din spatele nevoii, lumea merge la club pentru muzica, dans si......SOCIALIZARE, NET-WORKING, STATEMENT dar.....nah om vdea ce iese, sincer sa fiu cu 3-4 mii de euro aduc din afara DJ super ok care stiu sa faca atmosfera sa interactioneze cu publicul sa fie in sala cu ei........

    RăspundețiȘtergere
  7. valibarbulescu via twitter
    Roadtrip to Bacau. In aceasta seara Opening Party la Club Privilege. See u on the dancefloor !

    RăspundețiȘtergere
  8. fratilor cladirea eu am facuto

    RăspundețiȘtergere
  9. vrei cati mai multi dj internationali , ne`am saturat de panaramele astea ...

    RăspundețiȘtergere
  10. buna,ma incanta ideea de un nou club in bacau,pentru ca era o lipsa totala iar bacauanii au nevoie de viata de noapte de calitate.De fapt ceea ce duce lipsa Bacaul este de dj cu experienta,cunostiinte despre muzica din cluburile de afara,fara a mai satisface publicul cu porcariile pe care le auzim la radio sau tv,ca asa am putea sta acasa....sper sa fie de bun augur commentul si sa ne luati in seama pe noi consumatorii de cluburi si muzica buna,va pupam si succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. cineva a intrebat de un numar de telefon :

    0720847847
    numai bine

    RăspundețiȘtergere
  12. daca o tineti tot asa cu cate un invitat BUN la cel mult trei spt.o vetzi duce marfa.Si nu uitatzi de muzica dal in ma*sa de minimal k il au totzi;)

    RăspundețiȘtergere
  13. dar din pacate clubul privilege nu mai exista in bacau.naspa

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin