06.05.2010

Pensiunea "ANSELMO" din Covasna

Asa cum am mai spus, la capitolul turism în Bacau, menționez foarte rar si  am un capitol intitulat "Turism in Bacau? Nu! la vecini!". Din pacate pentru noi, dar din fericire pentru ei, turismul este înfloritor ca primăvara.

De data aceasta e rândul Covasnei. Mai exat în Oituz la 109 km de Bacau, sau 87 de Brașov, se află  Pensiunea si restaurantul "Anselmo". Locul este recent reconstruit si  are o încărcătură istorică mare și valoroasă. De la grajd, adăpost al jandarmilor pâna la blazoane nobiliare. Sincer e cam greu de descris în cuvinte aerul curat, privelistea de astăzi si ospitalitatea oamenilor, dar am sa incerc.

Pensiunea este realizată în stil rustic, de cioplitori în piatră, are 3 stele (nu prea imi place cum suna margarete) si detine 10 camere (25 de locuri), o sala mica de conferinte, jacuzzi, saună, loc de joacă, parcare păzită, restaurant, terasă, păstrăvărie... Preturile pleacă de la  85 de lei/ persoana cu mic dejun inclus. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri. La etaj, în pod, mai exista 40 de locuri pentru elevi si studenti, in conditii foarte ieftine. În apropiere există si un observator de urs. Dacă mai doriti alte relatii aveti si un nr: 0267 368 365.

 Răsfoiți și pozele, pentru a vă delecta puțin ochii:

6 comentarii:

  1. Oituzul este in judetul Bacau nu in Covasna!

    RăspundețiȘtergere
  2. oituz sunt 2 localitati diferite.aceasta pensiune se afla in judetul covasna.este fix la intrarea in judet.acum locuiesc in aceasta pensiune pt o perioada mai indelungata.are sauna si jacuzzi...zona este superba.are si o pastravarie.mancarea este cum nu am mai mancat la alte pensiuni...adica f buna.servirea ireprosabila.camera costa 140 ron pe zi dar are si camere la 40 ron pe zi.cei care ajung in zona le spun sa faca un mic popas pentru ca nu vor regreta.

    RăspundețiȘtergere
  3. E vorba de Oituzul Unguresc ,am facut si noi nachetul acolo si a fost frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. E o pensiune superba ,oprim de ani de zile sa luam masa dar din pacate in ultimii doi ani deservirea si calitatea mancarurilor lasa de dorit,ultima data am hotarat sa nu mai intram niciodata.Vom privi cu parere de rau doar de afara.........................

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin