07.05.2010

Elevii Colegiului Economic vor purta uniformă

E oficial. Liceenii Colegiului Economic "Ion Ghica" Bacau vor purta uniformă, începând cu anul scolar 2010-2011. Deja in liceu e agitatie mare cu alegerea modelelor, în numar de 12.  Parerea mea e ca sunt si avantaje si dezavantaje, dar mai mult avantaje. In alte licee se mai practică moda ecusoanelor, dar si ea cu mici scapari, unii elevi nerespectând nici macar atat.

Din câte am inteles modelul 10 si 2 e preferat de elevi. Din ce vad in poze mie mi-ar placea 1 si 10. In concluzie, vor urma si restul colegiilor din Bacau modelul uniformelor?

Toate modelele,  le puteți vedea si voi  aici.

16 comentarii:

  1. Uniformele sunt putin exagerate, nu inteleg rostul celor doua barete ce atarna pe langa fustita. Intradevar sunt putin scurte, dar este si varsta la care trebuie purtate acele fustite, si de ce nu sa moara de invidie Doamna Profesoara Scutaru. Desigur, sunt tineresti si interesate. Inafara de cele cu atarnatoarele respective.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa parerea mea e bine ca s-au bagat uniforme...sincer... si ma bucur ca a isit uniforma cu nr 10 restu st aiurea

    RăspundețiȘtergere
  3. tocmai astazi mi-am facut si eu inscrierea la liceu,si sper sa intru la "ion ghica".chiar imi place uniforma cu nr.10.este tinereasca,foarte atragatoare:))..imi place,si cea cu nr 2,dar asta este speciala.sper doar sa se puna in aplicare'caci este mult mai bine asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu m-am inscris la liceul economic, sunt sigura ca intru pt ca am medie mare. Este bine ca s-a luat hotararea de a purta uniforme ca altfel ar trebui sa ma imbrac in fiecare zi cu haine diferite ca na... suntem la liceu unde exista mai multe fitze. De pe acum am emotii... nr. 10 e cea mai draguta iar 6 mi se pare hidoasa, si ce-s cu alea care atarna la fusta? As avea o nelamurire: iarna venim tot in fuste? Si asta inseamna ca trebuie sa ma epilez mai des pe picioare. Oare are ceva daca mai vin din cand in cand fara uniforma? Adica mai sport imbracata cu jeansi si adidasi... Nu cred ca o sa port tocuri la liceu desi mi-ar fi placut... stau cam departe si trebuie sa merg pe jos.

    RăspundețiȘtergere
  5. doamne c rahat speram s nu mai purtam uniforma s acu o baga iar e cea mai mare prostie

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu de ce sunteti asa entuziasti pt cae foarte aiurea,in primul rand ca la scoala trebuie sa te simti cat mai comod cu hainele pe care le preferi nu in costum:-w

    RăspundețiȘtergere
  7. kiar nu i mi imaginez dc sunteti asa de suparati k o sa purtam uniforme..eu kiar ma bucur k nu o sa le mai vad pe fitoasele alea kare vin cu tot felu de haine..eu kiar sunt incantata k o sa purtam uniforme si cea pe casre am aleso toti e foarte draguta:):)

    RăspundețiȘtergere
  8. o.a.ooo... sunt asa de " incarcate". naspa rau de tot. trebuie sa ma uit inca o data la poze sa vad care era mai normala.. fustita e cam scurta, mai ales ca daca mai esti si un pic grasuta sau mai micuta de statura .. o sa arati ca naiba.da... cu bretelele .. m-ai data gata... in concluzie.. nuu!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Uniformele sunt ok ,ca idee nu sunt chiar atat de urate :) si mai ales cea cu nr 10 :) pe care o vom purta noi din septembrie e chiar ok :) baretele acele care atarna sunt detasabile si acelea le poti pune pe umeri daca porti de exemplu doar camasuta si cu fustita :) problema este k nimeni nu va veni la scoala tot timpul numai in uniforma si mai ales k va veni iarna si com purta blugi si etc nu vom putea purta fusta ...sper sa fie un an ok si sa lasam la o parte problema cu uniforma vom fi toti eleganti si nu se vor face diferente intre elevi lucrul acesta va fi cel mai bun .pwp si ne vedem luni;))

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am auzit ca si la alecsandri si karpen se vor purta in curand uniforme . e adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  11. doamne au venit azi uniformele deci sunt de cel mai mare rahat materialu zici k e material de facut sacosa ...bani aruncati de pomana makr dak ne lasa pe noi sa le facem sau sa fi dat niste bani mai multi da sa fie un material de calitate

    RăspundețiȘtergere
  12. uniforme SUPER la Alecsandri

    RăspundețiȘtergere
  13. uniformele sunt frumoase dar mam plictisit de ele!! cel mai bine e ca domnul diriginte nu ne obliga sa le purtam!!

    RăspundețiȘtergere
  14. super tare uniforma abia astept sa intru la liceul economic!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Tocmai ne-ati furat uniforma, de la Colegiul National Mihai Eminescu Buzau.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin