19.01.2010

Droguri la Teatrul Municipal Bacovia

De acum inainte daca doriti sa râdeti mai copios la piesele de teatru, ale Teatrului Municipal Bacovia, o puteti face mai usor. De ceva timp a aparut inca un Coffee Shop in centrul Bacaului, in incinta Teatrului Municipal Bacovia (mai exact Hotel Central). Nu ma intereseza aspectul acestor ''ierburi legale'' ca trebuie sa fii ipocrit sa nu vezi realitatea, ca au fost deja câteva decese din cauza lor.

Parca titlul piesei ''FARMECUL AMETITOR AL BANILOR NEGRI''care se desfasoara acuma la teatru vrea sa spuna ceva..... Apropo, cladirea teatrului este cladire de patrimoniu, se afla in topul cladirilor ca vechime, si este simbolul culturii bacauane.

Astazi la spitalul judetean Bacau au ajuns si cativa minori, cu probleme din cauza consumului de droguri usoare.

Sarea de baie, Weed, Blend, Salvia, Divinorum, SpiceSmoke, Skunk, SpecialPowder, Shop Blast, Powder Pills, ShopParty, Pills Magic, Pills Head, ShopBonguri, Foite-Filtre, Pipe, Grindere sunt câteva din produsele ce se gasesc in mai toate magazinele de ''etnobotanice'' din Bacau si nu numai.
Dar fiecare decide sa faca ce vrea ! Baietii cu ''magazinul de vise'' puteti sa-mi multumiti, ca doar v-am facut reclama.

''Vise placute''...



10 comentarii:

  1. e nesimtire curata !!!cum d a fost deacord directorul Teatrului Bacovia??? Sper sa vada si cineva de la Primarie si de la Consiliul Local !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru bani ce nu face omul....:|:|:|

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca a ajuns teatrul, putinul si pe cale de disparie loc de cultura din Bacau , sa vanza prostii din alea, e clar, se duce tara de rapa...scoatem pasaportul si plecam poate spre o tara unde cultura se respecta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Il vad si trec pe langa el ca n-au ce sa-i faca.
    E ingrijorator ca apar ca ciupercile dupa ploaie, la 20 de minute de blocul meu sunt deja 2 lafel ca alimentarele.

    RăspundețiȘtergere
  5. tocmai...spaga unde merge???primaria si consiliul ce mai fac fara ''ei'' cei care detin cafenele la orice pas si fara cei care merg la teatru cumparand iarba sau sare de baie:))))decese vor mai fi pentru ca, coruptia e pe primul loc in Romania si nimeni nu va face absolut! romanii chiar vor chestia asta...romanii chiar s au obisnuit, in loc sa stai la coada ca tot omul mai bine dai o spaga sa intri in fata...!decat sa castigi bani cinstiti mai bine vinzi droguri omorand si atata amar de oameni...! take care danonino!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu vreau sa imi traiesc viata, nu sa o visez :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sasa deputati frumosi vor sa le interzica :|

    RăspundețiȘtergere
  8. 1.Aceea usa chiar, daca este intre intrarea centrala a teatrului si librarie,apartine hotelului Central NU TEATRULUI.
    2.Hotelul Central apartine unei firme private a carui patron se pare ca nu e de gasit.
    3.Teatrul Bacovia a facut vreo 10 memorii pana acum catre primarie explicand ca apar daune in teatru din cauza faptului ca hotelul nu a fost refacut.
    4.Printre memorii exista unul care atrage atentia primariei ca sa deschis de curand ( la vremea aceea )un coffe shop ,lucru anormal atat timp cat o buna parte din public o reprezinta elevii.
    5.Un articol de genul "S-a deschis un alt coffe shop" nu are parte de mare atentie dar un articol cu titlul "Droguri la Teatrul Municipal Bacovia" capteaza atentia,deci vinde!
    In speranta ca s-a lamurit ce e cu acel coffe shop,astept scuzele de rigoare de la autorul articolului.

    cu respect

    Gabriel Dutu
    dir.art.(inca)
    T.M.B.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Gabriel Dutu, cu tot respectul, va rog recititi mai atent articolul. Scrie clar "(mai exact Hotel Central)". Am scris corect!

    Eu recunosc ca titlul atrage atentia, stiti foarte bine cum sta treaba, numai ca eu nu "vand" nimic, asa cum ati spus la punctul 5. Eu fac numai munca voluntara pentru Bacau, pentru cei care nu stiau.

    Scopul meu este unul singur, sa va ajut! Prin atragerea atentiei celor care citesc. Odata cu captarea atentiei vor fi mai multi revoltati. Desigur, revoltati ca exista un Coffe - shop ușă in ușă cu teatrul. Ca magazine de genul acesta sunt tot orasul. Sper ca s-a inteles.

    Si mai am o nelamurire. Daca patronul hotelului nu este de gasit, cum s-a inchiriat spatiul si cui plateste chiria cei de la coffe-shop?


    Eu v-am trimis multe mailuri. Si pe adresa Teatrului, si pe adresa Galei Star si pe adresa lui Adrian, nu mi-a raspuns nimeni niciodata. Asa ca....

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin