10.10.2008

Pizza noua la Intermeridian

Hai sa fim seriosi,cine nu a auzit niciodata de pizza de la Intermeridian sau nu a mancat macar o data.Nu este nici o reclama pentru ca locul nici macar nu se mai numeste asa,dar asa il stie lumea.Aparuta in 1995 si aflata la vanzare pana in ziua de azi,consider ca face parte din ,,istoria moderna'' a Bacaului.

Lucrul inedit,si care nu prea il intalnesti a fost ca doar un singur fel de pizza s-a facut timp de 13 ani .Pe 10 Octombrie 2008 apare un nou sortiment ,pizza cu ciuperci si salam.Locul central in care se afla ,langa Hotelul Decebal a facut o mai usor cunoscuta ,dar si prin gustul specific si pretului scazut(actualmente3,5Ron ).
Am stat de vorba si cu ,domnul Bejan Mircea,un domn imbracat mai tot timpul la costum,care de 13 ani este ochiul care vegheaza la buna desfasurare a activitatii intregului complex alimentar.Inainte sa apara si pizza ,mai exact in 1992 in actualul complex se afla un cuptor de paine,vitrine cu carne... si mai tarziu au aparut si alte produse care au extins gama alimentara.In ciuda timpului ,a divergentelor si schimbarilor politice din Bacau, locul si-a mentinut activitatea si a dat bacauanilor produse la preturi moderate chiar daca se afla in centrul Bacaului.

O pizza de genul acesta mai era la ,,Pizzeria Pasaj,,de la ,,Orizont,, care acuma este sediu de banca.Si ca gluma articolul ar putea fi preluat de www.dealegurii.blogspot.com , numai ca stim cu totii ca la capitolul servire sau clientela nu sta cel mai bine .Acuma trebuie sa fim corecti si sa nu incepem cu comparatii stupide gen ,,Mertanu e mai bun decat Dacia,, (d-ohh ,parca ar avea acelasi pret)ca pizza de aici ,nu costa cat una dintr-un restaurant de lux,si de asta, trebuie sa existe orice, pentru fiecare buzunar. Sa va fie de bine articolul!

(Poza nu are legatura cu articolul,doar ca e o pizza e sub forma de inima)

8 comentarii:

  1. hmmm, eu stiam ca pe locul "intermeridian"-ului era un magazin de jucarii. de acolo mi s-a cumparat un pian in miniatura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil si acest lucru, dar inainte de 1992.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai sa nu comandati la five star,io am facuto si am borat

    RăspundețiȘtergere
  4. Inainte se numea Punguta cu doi bani.
    De acolo iti puteai cumpara mingi la 18, 35 respectiv 45 lei vechi vechi...

    RăspundețiȘtergere
  5. fain sunt in grecia de 32 ani cand merg in tara e imposibil sa nu trec si pe acolo au niste bunatati mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma duceam an fiecare Dominica acum Sunt 10 ani ce Nu o mananc. Era super asta da orice pt o pizza de la intermeridian. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu personal zac de 3 zile la pat cu frisoane si febra pentru ca am mancat 2 pizza de la Intermeridian. Mi sa diagnosticat Enterocolita. Cacam-as pe pizza lor ieftina.
    Pacat ca nu am pastrat bonul fiscal,ca tare ii mai trageam la raspundere.
    La 4.50 lei,ce dracu de pizza pretinzi ???

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin